tiistai 11. maaliskuuta 2014

Valokuvausta ja kuntoilua

Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin taas maaliskuun alussa useat messut. Tällä kerralla myös Kuva&Kamera-messut olivat siellä. Sain entisen työkaverini firmalta digicamera.net vapaalipun messuille ja niinpä kävin siellä sunnuntaina 9.3.2014. Kiitokset tästä mahdollisuudesta.

Minulla ei ollut kameran ostotarvetta, koska minulla on Lumia 1020, jolla saa riittävän hyviä kuvia tarpeisiini. Lähinnä minua siellä kiinnosti luennot. Docendoforumilla oli sopivasti Pekka Punkarin luento Luovia kuvia kamerapuhelimella, jonka kävin kuuntelemassa. Hänellä oli myös Lumia 1020, jolla otettuja kuvia hän mm. esitteli.

Pekka Punkari esitelmöimässä

Fotofinlandia 2014-kilpailun valokuvia oli paljon esillä

Tammikuun kovat pakkaset eivät houkutelleet hiihtämään, kun olin ollut pitkän aikaa sairaana. Vasta tammikuun lopulla pääsin hiihtämään, kun pakkaset hellittivät. Talvikausi jäi todella lyhyeksi, kun lumet alkoivat sulaa jo helmikuun loppupuolella. Maaliskuun alkupuolella pystyi vielä hiihtämään esim. Paloheinässä, mutta lumi oli melko märkää, joten se ei kovin houkutellut hiihtämään. Niinpä hiihtokilometrejä kertyi vain vähän yli 100.

Helmikuussa Paloheinässä oli lunta ja hiihtäjiä paljon

Luistelussa oli vielä huonompaa tuuria kuin hiihdossa. Kun Eläintarhan urheilukentälle lopulta jäädytettiin rata tammikuun lopussa, ehdin luistelemaan siellä vain kerran. Sitten kunnostus lopetettiin huonon sään takia. Tätä ennen meni kaksi talvea, että en päässyt ollenkaan luistelemaan.




Kun hiihtäminen ei enää kunnolla houkutellut, vein pyöräni huoltoon katkenneiden pinnojen vaihtoon. Pystyin aloittamaan pyöräilykauden todella aikaisin. Kilometrejä ei ole kuitenkaan kertynyt vielä juuri mitään.

Viikonlopun messuilla oli tarjouksessa pyöräilykypärä ja ostin sellaisen. Viime kesän käytin poikani 20 vuotta vanhaa kypärää, joten oli jo aika ostaa uusi.

Miten lukijoiden kuntoilu on onnistunut, kun vuodenajat ovat olleet vähän sekaisin?

1 kommentti:

  1. Makee kypärä! Toivottavasti pyöräilysäät jatkuu eikä tule takatalvea.
    t. Pinkkikypäräinen

    VastaaPoista