keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Klassista hierontaa

Kävin viimeksi hieronnassa, kun sain työkavereiltani lahjakortin muutamaan hierontaan täytettyäni 60 vuotta. Sen jälkeen on pitänyt mennä monta kertaa hierontaan Suomen Urheiluhierojaopistolle, mutta aina se vain on jäänyt. Talvella on ollut kiirettä vapaaehtoistyön ja kuntoilun takia ja kesällä olen ollut niin paljon muualla, että en ole ehtinyt.

Viime jouluna sain tyttäreltäni lahjaksi tunnin hieronnan, joka oli voimassa 8 kuukautta. Ensiksi ajattelin, että käytän lahjakortin keväällä. Aika riensi kuitenkin ja asia unohtui. Vasta kesäkuun lopulla asia tuli uudelleen mieleen. Voimassaoloaika oli jo menossa umpeen, mutta onneksi sain varattua itselleni hieronnan heinäkuun alkuun.



Kesäkuun alussa postiluukusta tipahti yllä oleva ilmoitus, jossa luvattiin hierontaa opiskelijatyönä huippuedullisesti. Aluksi en kiinnittänyt siihen mitään huomiota. Mutta kun olin käynyt ilmaishieronnassa ja sama ilmoitus tipahti uudestaan postiluukusta, silloin aloin miettimään hieronnan jatkamista. Niskani on ollut viime aikoina jonkin verran jäykkä ja pohjelihakset hieman jumissa. Lisäksi hierontapaikka on lähellä asuntoani, joten sekin oli hyvä asia ja auttoi päätöksenteossa. Niinpä tilasin ajan klassiseen hierontaan internetin kautta. Nyt olen käynyt siellä neljä kertaa. Minulla oli joka kerta eri hieroja. Olen ihan tyytyväinen hieronnan tulokseen. Pääkin kääntyy nyt paremmin kuin aikaisemmin. Mahdollisesti jatkan joskus myöhemmin.

Esitteessä mainitut hinnat ovat voimassa heinäkuun loppuun saakka. Saa nähdä, mitkä ne ovat elokuun alusta lähtien.

Osaako joku sanoa, kuinka usein hieronnassa pitäisi käydä? Vai pitääkö mennä vain silloin, kun paikat ovat jumissa? Hyviä neuvoja kaivataan.

2 kommenttia:

  1. Kuvassa näkyvät hieronnan hinnat ovat elokuun alusta lähtien nousseet seuraavasti: 10 -> 15 ja 20 -> 25 euroa.

    VastaaPoista
  2. Kyllä hieronnassa kannattaa käydä. Se tekee hyvää ja tuntuu hyvältä. Lisäksi se on talouden elvytystä parhaasta päästä: työllistää, mutta ei tuota turhaa krääsää. Maksoi mitä maksoi!
    Talousnero

    VastaaPoista